Woningconfigurator fase 10 online

10 november '23

Het is nu mogelijk om de laanwoningen van Vijverpark fase 10 in 3D te bekijken! De woningconfigurator is namelijk geüpdatet met de 8 rijwoningen. Bekijk de woningen van binnen en van buiten en zie welke grote meerwerkopties er mogelijk zijn.

image alt

Neem een kijkje binnen

In de woningconfigurator kan je de individuele woningen van binnen en buiten in 3D bekijken. Draai rondom het deelplan en klik een woning aan. Bij dit bouwnummer kan je vervolgens rondom bekijken en ook is het mogelijk om de diverse woonlagen 'af te pellen'. Zo zie je de indeling en krijg je een goed beeld hoe de woning er straks van binnen uit komt te zien. Daarnaast is het mogelijk om de grote meerwerkopties, zoals een dakkapel of uitbouw, aan te klikken. Je ziet direct hoe de ruimte verandert en wat de prijs van deze optie is. 

Verder heeft de configurator onder andere een zonnestudie, specifieke woningkenmerken en zie je welke parkeerplek er bij de woning hoort.

Heb jij je droomwoning gevonden? Ga dan terug naar de pagina woningen en klik op het hartje van de woning van jouw voorkeur. Zo staat deze in je wensenlijst en ben je goed voorbereid voor als de verkoop binnenkort start.

De gebruikservaring van de woningconfigurator is het beste op een laptop of desktop.

Bekijk fase 10 in 3D
Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Meer weten over de woningen? Bekijk woningen