Bouwupdate Vijverpark fase 9 mei 2024

13 mei '24

In februari is de bouw van Vijverpark fase 9 van start gegaan. Inmiddels worden de eerste contouren van de 24 woningen zichtbaar. Met deze bouwupdate houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de bouwplaats. Kijk en lees je mee?

Voortgang werkzaamheden

Alle boringen voor de warmtepompen zijn verricht en de heipalen zijn geslagen. Op de foto kun je zien dat de blokken zich in verschillende fases bevinden. Bij blok 10.4 is de fundering gestort, de vloer gelegd en is er een begin gemaakt met de kalkzandsteenmuren. Blok 10.3 is deels voorzien van vloeren op de fundering en alle installaties zijn hier in de kruipruimte aangebracht. Bij blok 10.2 is een deel van de fundering gestort. Als de kalkzandsteen bouwmuren staan kan de verdiepingsvloer worden geplaatst: een dunne betonschil. Hierop plaatsen de installateurs dan de installaties en wordt de wapening aangebracht. Daarna wordt de vloer afgestort met een dikke laag beton. Deze werkzaamheden zullen zich voor de 1e verdieping herhalen. Misschien kunnen we je in de volgende bouwupdate al de beelden hiervan laten zien.

Feestelijk moment

Op woensdag 15 mei zijn alle kopers en betrokken partijen uitgenodigd om met elkaar de start van de bouw te vieren. Wij wensen iedereen veel plezier op deze feestelijke dag.

  Lees meer over financiering
  Vragen? Neem contact met ons op