9 mei 2023

Datum start verkoop bekend

Op dinsdag 9 mei 2023 om 10.00 uur start de verkoop van de woningen in Vijverpark fase 9. Je kunt je tot dinsdag 16 mei 10.00 uur inschrijven. In dezelfde week wordt er geloot door de notaris en wijzen we de woningen toe.

Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

2 mei '23

Zet dinsdag 9 mei maar alvast in je agenda! Want dan gaat Vijverpark fase 9 in verkoop. Welke woning in deze nieuwe stadswijk in Haarlem is jouw favoriet? Zet jouw favoriete bouwnummer alvast op je wensenlijst. Zo kan je ook makkelijk je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop start. Daarnaast staan alle individuele woningen met hun prijzen, kenmerken en plattegronden nu online. Wil je meer kans maken op een woning? Zorg dan dat je een financiële check laat doen.

image alt

Maak je wensenlijst

Vijverpark fase 9 is een van de laatste fasen van deze nieuwbouw stadswijk in Haarlem. De individuele woningen van deze fase staan nu op de pagina woningen. Daar vind je de definitieve prijzen, de kenmerken en de sfeerplattegronden per bouwnummer. 

Via de vergelijkfunctie kan je de bouwnummers met elkaar vergelijken om zo een goede keuze te maken. Heb je een of meerdere woningen gevonden die voldoen aan je wensen? Voeg deze dan toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken. Zo ben je goed voorbereid als de verkoop start. 

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar de woningen

Verkoopstukken online

Alle verkoopstukken staan uiterlijk maandag 8 mei op de website en zijn te bekijken in de Mijn Eigen Huis omgeving. Je vindt daar straks onder andere de verkooptekeningen, meerwerklijst en de concept aktes.

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod