Eerste woning Vijverpark fase 7 verkocht

29 oktober '21

We hebben mooi nieuws. De eerste woning van Vijverpark fase 7 is verkocht. Dat maakt ons trots. De eengezinswoningen van fase 7 gingen eind september in verkoop en het project was populair.

 

In deze fase van Vijverpark worden 31 eengezinswoningen gebouwd die gelegen zijn aan een hofje of een rustige straat. De woningen van deze fase zijn inmiddels allemaal toegewezen.

 

image alt

Na de toewijzing

Na het toewijzen van de huizen was het tijd voor het officiële gedeelte. De handtekeningen worden online gezet onder het koopcontract. De eerste koper heeft inmiddels het spits afgebeten. Daarnaast zijn er al veel tekenafspraken ingepland. Dat zien we graag, want dat betekent dat we weer iemand blij kunnen maken met een toekomstige woning in Vijverpark. In Vijverpark worden uiteindelijk in totaal circa 425 nieuwbouwwoningen gebouwd, in diverse fases. Vijverpark wordt een gemêleerde buurt, zowel op het gebied van architectuur, woningsoorten als in prijsklassen.

Volgende fasen

Wil je ook in Vijverpark wonen? Deze prachtige wijk in Haarlem is nog niet klaar en voor in de toekomst zijn er nog andere fasen gepland. Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Benieuwd naar de financiering? Lees meer informatie