21 juli 2020

Online start verkoop Monteverdi

Dinsdag 21 juli start de online verkoop van de appartementen in Monteverdi. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Maak vandaag nog een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen. Als je bent aangemeld ontvang je op dinsdag 21 juli een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure & toewijzing

Je kunt je inschrijven t/m vrijdag 7 augustus 2020 tot 17.00 uur. Vervolgens zal de projectnotaris een loting uitvoeren en worden de woningen toegewezen. We proberen iedereen op vrijdag 14 augustus te informeren over de uitslag.

Meer over de toewijzing

Wel of geen woning

10 juli '20

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je hiervan per e-mail bericht en de uitslag zie je ook in jouw winkelwagentje in je Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan maximaal 48 uur de tijd om je optie te bevestigen. Nadat je de optie hebt bevestigt bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerstvolgende reservekandidaat, dan wordt er meteen contact met jou opgenomen. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Welke woning kies jij? Bekijk de woningen
Maak een account aan Mijn Eigen Huis