Studio’s, appartementen en maisonnettes

26 maart '20

Eind vorig jaar lieten we je de eerste artist impressie van het appartementengebouw Monteverdi zien, op de hoek van de Schipholweg en de Amerikaweg in Vijverpark. Inmiddels hebben we meer informatie over de verschillende woningen in (appartementsgebouw) Monteverdi.

Eigen tuintje

In totaal bieden we in Monteverdi 52 appartementen aan in het 6 etages tellende appartementengebouw. Daarvan zijn er:

  • 40 studio’s met een woonoppervlakte van circa 45 tot 50m2
  • 7 appartementen met een woonoppervlakte van circa 70 tot 90 m2
  • 5 maisonnettes met een woonoppervlakte van 65 tot 100 m2

Een viertal studio’s is gelegen op de begane grond aan de Amerikaweg en beschikken over een eigen tuintje. De maisonnettes zijn gelegen op de begane grond en eerste verdieping aan de Schipholweg. De overige studio’s en appartementen zijn gelegen op de 1e tm 6e verdieping van het gebouw.

Maisonnette en studio?

Een maisonnette is een woning in een appartementengebouw met twee verdiepingen. De maisonnettes van Monteverdi hebben een entree op de begane grond aan de straatkant en een ruime trap naar de 1e verdieping met woonkamer/slaapkamer, keuken, badkamer, wc en eigen balkon.

Een studio is een appartement dat bestaat uit een open (verblijfs)ruimte, dus zonder aparte slaap- en woonkamer. De studio’s van Monteverdi bestaan uit een open ruimte, aan de voor- en achterzijde van de woning. In het midden bevinden zich de keuken, een wc en een badkamer.

Appartementen

Tot slot de appartementen. Deze variëren in grootte, ligging en indeling. Enkelen hebben een inpandige buitenruimte (ook genoemd loggia) aan de Amerikaweg en nog een kleine buitenruimte aan de binnenzijde. Anderen hebben weer meer ruimte en een buitenruimte gelegen aan de woonkamer.

Geinteresseerd?
Schrijf je dan nu in voor appartementen van Monteverdi.

 

Schrijf je nu in