Definitieve prijzen fase 9 bekend

1 mei '23

Met de nieuwe woningen van Vijverpark fase 9 breidt deze Haarlemse wijk zich weer een stukje verder uit. Misschien heb je jouw droomwoning al gezien. Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, wil je natuurlijk weten wat deze woning kost. De definitieve prijzen zijn nu bekend. Dat betekent dat jij kan kijken welke woningen er binnen jouw budget passen. Wat kost jouw droomwoning?

image alt

Jouw droomwoning

De prijzen per woning in Vijverpark fase 9 in Haarlem zijn bekend. We geven je graag meer inzicht in de verschillende woningen. De prijzen per woning kun je vinden op de pagina woningen. Met de vergelijkfunctie bekijk en vergelijk je de woningen met elkaar. Zo kun je direct zien of de woning bij jou en je budget past. Heb je jouw droomwoning gevonden? Klik dan op het hartje en voeg de woning toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid voor als de verkoop start.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende kostenposten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de prijzen

Wat kan ik lenen?

Nu je de definitieve prijzen weet, kan het rekenen beginnen. Welke woning past bij jouw budget? Als je nog niet weet wat je kan lenen, is het goed om eerst inzicht te krijgen in jouw budget. Daarnaast kan jij je kansen vergroten op de toewijzing van een woning als je een financiële check upload tijdens de verkoopperiode. Deze check kan je laten doen door jouw hypotheekverstrekker of financieel hypotheek adviseur. Meer weten over de financiële check?

Financiële check
Zelf je budget berekenen? Wat kan ik lenen-tool
Meer weten over fase 9? Naar de woningen