Ruim 50% verkocht in Vijverpark fase 9!

31 juli '23

Zo'n 2 maanden na de toewijzing is er al ruim 50% van de woningen in Vijverpark fase 9 verkocht. We feliciteren alle kopers met de aankoop van hun nieuwbouwwoning in Haarlem. Ben jij nog op zoek naar een woning? Ook dan is er goed nieuws. Er zijn namelijk nog enkele woningen beschikbaar. Dit is een van de laatste kansen voor een woning in Vijverpark!

image alt

Laatste woningen vrij

In Vijverpark fase 9 zijn er nog slechts 2 woningen beschikbaar op het moment van publiceren van dit nieuwsartikel. Er is 1 Laanwoning type 2 onder 1 kap en 1 Vijverwoning vrij. Dat betekent dat deze woningen weer in de vrije verkoop zijn er hiervoor geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Heb jij interesse in een van deze woningen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een optie aan. Dit doe je door naar de pagina woningen te gaan en op het winkelwagentje te klikken bij het vrije bouwnummer. Vul je gegevens aan en je aanmelding is compleet. Indien jij in aanmerking komt voor een optie ontvang je van ons persoonlijk bericht.

Woon jij straks in het mooie Vijverpark?

Naar de woningen
image alt

Nieuwbouw en toch snel wonen?

Wil jij snel kunnen verhuizen en toch de voordelen hebben van nieuwbouw? Dan is dit je unieke kans! Want in Vijverpark fase 8 is namelijk de laatste woning nog te koop. Dit betreft bouwnummer 8 en het voordeel is dat deze al in aanbouw is. Naar verwachting wordt deze Laanwoning nog voor de zomer van 2024 opgeleverd. Ook hiervoor geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Dus zorg dat je deze unieke kans niet mist! 

Bouwnummer 8
Wanneer is de oplevering? Bekijk planning
Vragen? Neem contact op