Planning

In Vijverpark worden uiteindelijk in totaal circa 350 nieuwbouwwoningen gebouwd, in diverse fases. Een gemêleerde (componisten)buurt, zowel op het gebied van architectuur, woningsoorten als in prijsklassen.

Woningen van fase 7 toegewezen

Fase 8 is inmiddels in verkoop gegaan en de woningen zijn toegewezen. In deze fase komen 11 rijwoningen, een twee-kapper en een geschakelde vrijstaande woning. Wil jij ook graag in Vijverpark wonen? Bekijk het woningaanbod en schrijf je in als reservekandidaat. 

Bekijk het woningaanbod

Vijverpark krijgt steeds meer vorm

De inmiddels gerealiseerde (en al bewoonde) eengezinswoningen uit de eerste twee fasen zijn hoek- en tussenwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Ook de woningen van fase 4 hebben al bewoners.

De bouw van de 3e fase is inmiddels gestart en. De woningen in appartementengebouw Monteverdi en Bellini zijn uitverkocht. De bouw van Monteverdi loopt op zijn einde en de bouw van Bellini is gestart.

September 2021 zijn de 31 eengezinswoningen van fase 7 in verkoop gegaan. Deze woningen zijn inmiddels toegewezen. We houden je op de hoogte over de stand van zaken omtrent de start bouw.

In 2022 gaat de verkoop van woningen in Vijverpark verder met fase 8. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

  Bekijk de woningen
  Wonen in Haarlem