Planning

In Vijverpark worden in totaal circa 350 nieuwbouwwoningen gebouwd. Dit gebeurt in diverse fases. Vijverpark wordt een gemêleerde (componisten)buurt, zowel op het gebied van architectuur, woningsoorten en in prijsklassen.

Woningen fase 8 in verkoop

Fase 8 is in de zomer van 2022 in verkoop gegaan en de woningen zijn toegewezen. In deze fase komen 11 rijwoningen, een twee-kapper en een geschakelde vrijstaande woning. Nog niet alle woningen zijn verkocht. Zodoende kan jij je nog inschrijven als reservekandidaat. Wil jij ook graag in Vijverpark wonen? Bekijk het woningaanbod en schrijf je in. 

Bekijk het woningaanbod

Vijverpark krijgt steeds meer vorm

De inmiddels gerealiseerde en al bewoonde eengezinswoningen uit de eerste twee fasen zijn hoek- en tussenwoningen en 2-onder-1-kapwoningen. Ook de woningen van de 3e en 4e fase zijn al bewoond. Eind december 2022 zijn de eerste bewoners van het appartementsgebouw Montverdi in hun appartement komen wonen. 

De woningen in appartementengebouw Bellini zijn uitverkocht nadat deze in februari 2021 in de verkoop gingen. De bouw loopt op zijn einde en de oplevering laat niet lang meer op zich wachten.

In september 2021 zijn de 31 eengezinswoningen van fase 7 in verkoop gegaan. Deze woningen zijn inmiddels toegewezen en de bouw verloopt voorspoedig. 

De woningen van fase 8 gingen in de zomer van 2022 in verkoop en de bouw gaat definitief door.

In 2023 gaan fase 9 en 10 in verkoop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

  Bekijk de woningen
  Wonen in Haarlem