Planning

In Vijverpark worden in totaal circa 350 nieuwbouwwoningen gebouwd. Dit gebeurt in diverse fases. Vijverpark wordt een gemêleerde (componisten)buurt, zowel op het gebied van architectuur, woningsoorten en in prijsklassen.

Vijverpark fase 9 in verkoop

De 24 nieuwbouwwoningen in fase 9 volgen na snelle verkoop van de voorgaande fasen. Hier komen laan- en vijverwoningen in de typen hoek-, tussen en 2 onder 1 kapwoningen. De verkoop is in mei 2023 gestart. De uitslag van de toewijzing is bekend. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen.

Bekijk de woningen

Woningen fase 8 in verkoop

Fase 8 is in de zomer van 2022 in verkoop gegaan en de woningen zijn toegewezen. In deze fase komen 11 rijwoningen, een twee-kapper en een geschakelde vrijstaande woning. De woningen zijn bijna verkocht. Zodoende kan jij je nog aanmelden als kandidaat. Wil jij ook graag in Vijverpark wonen? Bekijk de actuele beschikbaarheid op de pagina woningen en schrijf je in. 

Bekijk het woningaanbod

Vijverpark krijgt steeds meer vorm

De inmiddels gerealiseerde en al bewoonde eengezinswoningen uit de eerste twee fasen zijn hoek- en tussenwoningen en 2-onder-1-kapwoningen. Ook de woningen van de 3e en 4e fase zijn al bewoond. Eind december 2022 zijn de eerste bewoners van het appartementsgebouw Montverdi in hun appartement komen wonen. 

De woningen in appartementengebouw Bellini zijn uitverkocht nadat deze in februari 2021 in de verkoop gingen. De bouw loopt op zijn einde en de oplevering laat niet lang meer op zich wachten.

In september 2021 zijn de 31 eengezinswoningen van fase 7 in verkoop gegaan. Deze woningen zijn inmiddels toegewezen en de bouw verloopt voorspoedig. 

De woningen van fase 8 gingen in de zomer van 2022 in verkoop en de bouw gaat definitief door.

In 2023 gaan fase 9 en 10 in verkoop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

  Bekijk de woningen
  Wonen in Haarlem