Visie op Vijverpark: oud in een nieuw jasje

Vijverpark wordt een heel bijzonder buurtje. Je woont in een nieuwbouwhuis, met alle voordelen die dat biedt op het gebied van comfort, onderhoud en het verwerken van jouw woonwensen. Maar een traditionele nieuwbouwwijk wordt Vijverpark zeker niet. 

Ruimte en groen cadeau

De opzet en architectuur van Vijverpark doen denken aan een ouderwets gezellige tuinstad. In deze kleinschalige, kindvriendelijke buurt komen diverse woonsferen met verschillende woonkwaliteiten. In de hofjes komen intieme straatjes waar auto’s te gast zijn. Alle ruimte om veilig te spelen of lekker op een bankje in de zon te zitten. De sfeer doet een beetje denken aan de populaire Koninginnebuurt. Aan de waterplas komen statige nieuwbouwwoningen. Hier heb je een prachtig uitzicht op het water. Parkeren kan hoofdzakelijk op eigen terrein.

nieuwbouw vijverpark haarlem oost

Ontmoet je buurt aan de waterkant

In Vijverpark krijg je de ruimte. De huizen zijn groot en iedereen heeft een lekkere tuin. Het parkeren is uitstekend geregeld en midden in de wijk wordt een waterplas gemaakt waar ontmoeten centraal staat. Kortom, in Vijverpark leef je het stadse leven op een ontspannen manier in een nieuw huis dat volledig past bij jouw woonwensen. Iets voor jou? 

nieuwbouw vijverpark haarlem oost

Gezocht: Levensgenieters

Vijverpark ligt ideaal! Je hebt hier echt alles bij de hand. Zo op de snelweg, lopend naar school, fietsend naar de stad en boodschappen doen om de hoek. En dat is gewoon heel handig, want het leven is al druk genoeg. Zo heb je tijd over om leuke dingen te doen.

nieuwbouw vijverpark haarlem oost
Meer weten? Stel een vraag
Naar de woningen Aanmelden