Wonen in historisch Haarlem

De rijke geschiedenis ‘kleurt’ Haarlem. Slenter door de kronkelende straatjes en om de Grote Markt, loop langs het water en geniet van alles wat er te zien is. De geschiedenis van Haarlem gaat wel tien eeuwen terug en wat een geluk dat deze rijke historie zo goed bewaard is gebleven. Je zou maar in Vijverpark wonen en hier altijd van kunnen genieten.

image alt

Fiets in 10 minuten naar hartje Haarlem

Vijverpark ligt net even buiten het centrum van Haarlem. Hier woon je in alle rust, maar dan wel met de wetenschap dat de reuring van de stad lekker dichtbij is. Op de fiets is het maar 10 minuten en dan ben je al op de Grote Markt in hartje Haarlem.

image alt

Haarlem, daar kun je alleen maar van houden

Het is niet zo vreemd dat de stad al meerdere malen ‘awards’ in de wacht heeft gesleept voor de  leukste, meest gevarieerde winkelstad van Nederland. En dat is niet alleen maar te danken aan het bijzonder gevarieerde winkelaanbod. Ook de vele culturele mogelijkheden en horecagelegenheden dragen hieraan bij. 

image alt

Haarlem bruist

Jong of oud. Je vervelen in Haarlem is geen optie. De stad bruist. Altijd! Standaard is er altijd wat te beleven op cultureel en muzikaal gebied. Daarnaast leeft de stad geregeld op door landelijk bekende evenementen en festivals.

Benieuwd naar het laatste nieuws? Bekijk het nieuws
Wonen in Vijverpark? Bekijk de planning