Vijverpark
Logo Logo

Geïnteresseerd in de Vijverwoningen in fase 4? Dan hebben we goed nieuws! 19 december start om 17.00 uur de verkoop van de Vijverwoningen. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Een uitbouw aan de achterzijde, een vergrote woonkamer, een dakkapel, bad of inloopkast? Er is straks van alles mogelijk bij de Vijverwoningen. Lees snel verder.

Lees verder

Binnenkort start de verkoop van de Vijverwoningen. We hebben een impressie laten maken van de diepe achtertuinen van deze woningen. Kijk snel mee!

Lees verder

De achttien Vijverwoningen worden standaard voorzien van een SieMatic keuken!

Lees verder

Duurzame Vijverwoningen

Duurzaamheid staat steeds vaker centraal. Logisch om hier bij het ontwikkelen van een nieuwe fase in Vijverpark rekening mee te houden. Wat houdt dit precies in en welke duurzame voorzieningen kan ik dan verwachten in deze woningen?

Lees verder

Hoewel de definitieve prijzen voor de Vijverwoningen nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen per bouwnummer bekend. De prijsindicaties liggen in een prijsrange die vermeld is bij het betreffende bouwnummer. Prettig om alvast te weten welke woningen ongeveer binnen jouw budget vallen. In welke woning heb jij interesse?

Lees verder

Wat zijn ze mooi geworden: de definitieve beelden van de Vijverwoningen! Welke woning spreekt jou het meeste aan? Kijk mee!

Lees verder

Wij hebben interieur impressies laten maken van vier verschillende twee-onder-een-kapwoningen. Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Lees verder

De woningen en appartementen van fase 3 in het Vijverpark zijn nagenoeg verkocht. Oftewel tijd voor nieuw aanbod! We zijn inmiddels gestart aan de voorbereiding van fase 4. Nieuwsgierig geworden?

Lees verder

De inschrijving voor de woningen en appartementen in fase 3 van het Vijverpark is gesloten. Notariskantoor Brummelhuis heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?