Vijverpark
Logo Logo

Wat zijn ze mooi geworden: de definitieve beelden van de Vijverwoningen! Welke woning spreekt jou het meeste aan? Kijk mee!

Lees verder

Wij hebben interieur impressies laten maken van vier verschillende twee-onder-een-kapwoningen. Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Lees verder

De woningen en appartementen van fase 3 in het Vijverpark zijn nagenoeg verkocht. Oftewel tijd voor nieuw aanbod! We zijn inmiddels gestart aan de voorbereiding van fase 4. Nieuwsgierig geworden?

Lees verder

De inschrijving voor de woningen en appartementen in fase 3 van het Vijverpark is gesloten. Notariskantoor Brummelhuis heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Vijverpark Fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Geïnteresseerd in de woningen en/of appartementen in Fase 3? Dan hebben we goed nieuws! Donderdag 14 juni start om 17.00 uur de verkoop van de woningen en appartementen. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Kies voor een nieuwbouwhuis! Je koopt toch ook geen derdehands schoenen? Kun je die op het oog gekke vergelijking maken? Wij denken van wel. De meeste mensen kopen het liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer, een nieuwe broek of een nieuw paar schoenen. Dat geldt, als je het ons vraagt, ook voor een nieuwbouwhuis.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Wil jij wonen in Vijverpark? Dan hebben wij goed nieuws. Na de succesvolle verkoop van Fase 1 en Fase 2 zijn de voorbereidingen van Fase 3 volop aan de gang. Benieuwd naar de plannen?

Lees verder

Met een fantastische opkomst, prachtig weer, een ferme klap op de knop door de ontwikkelaars, wethouder Jeroen van Spijk en de allerkleinsten met veel confetti en het proosten op een voorspoedige bouw, was het gisteren een feestelijke middag voor de toekomstige bewoners van fase 1 en fase 2.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?