In Vijverpark zijn alle voorzieningen dichtbij

Wie in Vijverpark woont, heeft alle voorzieningen dichtbij. Niet alleen handig voor een boodschap. Er zijn ook diverse basisscholen, kinderopvangmogelijkheden, sportscholen en zorgvoorzieningen. En wil je meer… met 10 minuten fietsen zit je in hartje Haarlem.

image alt

Actief in de buurt

Sporten je kinderen graag of wil jij zo af en toe je energie kwijt? In Vijverpark krijg je de ruimte. Je kunt hardlopen door het Reinaldapark en over de Vijfhuizerdijk. Letterlijk om de hoek vind je een grote sportschool met veel faciliteiten. Achteraf een saunaatje pakken. Heerlijk! Of je nu wilt hockeyen, honkballen, voetballen, tennissen of badmintonnen, het kan allemaal in de buurt van Vijverpark. 

image alt

Ontspanning in de buurt

Een dagje of een middag eropuit. Doen! Met het strand en Nationaal Park Zuid Kennemerland op nog 20 minuten rijafstand is een heerlijke wandeling zo gemaakt. Of ga lekker fietsen richting natuurgebied Spaarnwoude, fiets door de duinen of loop hard op het strand. Het pas aangelegde Burgemeester Reinaldapark is trouwens ook erg leuk!

image alt

Hartje Haarlem in de buurt

In 10 minuten fietsen ben je in hartje Haarlem. Strijk neer op een terrasje op de Grote Markt midden in de stad en geniet van een cappuccino. Slenter door de gezellige winkelstraten op zoek naar een leuke outfit. Liever iets cultureels? Breng een bezoek aan de Sint-Bavo kerk of het Frans Hals museum. Eén ding is zeker in Haarlem hoeft niemand zich te vervelen.

Neem contact op Meer weten?
Lees meer over Historisch Haarlem