Heb je de woonconfigurator al gezien?

27 juni '22

Het kopen van een nieuwbouwhuis is spannend. Uiteraard wil je graag zien hoe jouw nieuwe woning eruit komt te zien. En dat is toch wel lastig bij nieuwbouw omdat deze in de meeste gevallen nog gebouwd moeten worden. Daarom maken we bij dit project in Vijverpark gebruik van de 3D woonconfigurator. Bekijk jouw favoriete woning van fase 8 nu in 3D.

Bekijk de woonconfigurator

Geef je meerwerk op tijd door

De woningconfigurator is goed te gebruiken om te zien of je (woning vergrotend) meerwerk wilt toepassen. Bij deze fase van Vijverpark is er voor het doorgeven van het bepaald meerwerk een korte deadline als je één van de gelukkige kopers bent.

De sluitingsdatum voor meerwerk

Het opgeven van wijzigingen uit de meer- en minderwerk lijst is mogelijk tot een bepaalde datum; de zogenaamde sluitingsdatum. Afhankelijk van de planning van de bouw, waarbij rekening gehouden wordt met de benodigde voorbereidingstijd en levertijd van materialen, worden deze data voor de diverse onderdelen bepaald.

Bij Vijverpark fase 8 hanteert Bouwburo Tauber voor Afdeling 0, te vinden in de meerwerkbrochure, een strakke deadline. Eventueel aanvullend heiwerk en bouwkundige uitbreidingen moeten namelijk binnen één week na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst worden opgegeven. Dit vanwege de voorbereidingstijd van deze opties.

Opgaven van wijzigingen die ontvangen worden na het verstrijken van een sluitingsdatum, worden niet in behandeling genomen. De sluitingsdata voor andere onderdelen, zullen nader bekend worden gemaakt.

Lees meer over meerwerk in de brochures voor de verschillende bouwnummers:

Bouwnummer 1 t/m 11
Bouwnummer 12, 13 en 14

Wonen in fase 8? Bekijk het aanbod
Hoe kom je een woning? Bereid je voor op het kopen van een woning