Interieur impressies gereed!

15 juli '21

We hebben inmiddels weer meer informatie over de komende (7e) fase van Vijverpark! Dit keer kunnen we 2 artist impressies van de woonkamers van 2 Hofwoningen laten zien. Interieurimpressies van bouwnummer 6 en 25. Kom mee, je kunt nu ook binnenkijken! 

image alt

Wordt dit jouw heerlijk lichte woonkamer?

Hier woon je in een gezellig (stads)buurtje. Lekker rustig, met voor je huis een groen hofje waar kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen. Of waar je samen met je buren een buurtborrel of -barbecue organiseert. En heb je die heerlijke brede tuin al gezien? Dat nodigt uit om de deuren op te gooien en lekker buiten te ontspannen.

Deze tussenwoning (bouwnummer 25) is onderdeel van een rijtje van 5 Hofwoningen met metselwerk in het wit en antracietzwart. En met licht grijze deur- en raamluiken. Lekker beschut en rustig tussen de al gebouwde 2 onder 1 kapwoningen aan de zuidkant en de nog te bouwen appartementsgebouwen aan de noordkant.

Via een ruime entree met onder andere toilet en trap naar de 1e verdieping loop je naar de ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde. Vanuit de stoel in je woonkamer kijk je hier (via de grote glazen pui) uit over die fijne tuin op het westen.

image alt

Openslaande keukendeuren naar (stads)hofje

Je woont in een moderne en duurzame woning, met tuin, een eigen parkeerplaats en aan een knus hofje. De gedroomde omgeving voor ouders en kinderen. Als een vakantieparkje waar je altijd woont.     

Vanuit je lichte woonkamer van deze Hofwoning (bouwnummer 6) kijk je uit over je tuin op het westen, met een houten berging. Vanuit je lichte keuken heb je zicht op het rustige (stads)hofje en loop je via de openslaande deuren zo naar buiten. Bijvoorbeeld naar de buurtborrel. En tijdens het koken kun je makkelijk je kinderen in de gaten houden. 

  Wonen in Haarlem?
  Bekijk de woningen