Vijverpark fase 9 in aantocht

13 februari '23

Nu bijna alle woningen van Vijverpark fase 8 zijn verkocht, is het tijd voor een nieuwe fase. In fase 9 komen de welbekende laanwoningen en vijverwoningen. In totaal komen er 24 woningen, zowel tussen-, hoek- als 2 onder 1 kapwoningen. Naar verwachting gaan deze woningen in het 2e kwartaal van 2023 nog in verkoop! Ben jij nog op zoek naar een energiezuinige woning?

image alt

Een fijne wijk om te wonen

Het is heerlijk wonen in Vijverpark, een fijne wijk in Haarlem. De woningen liggen aan een laan en zijn omringd door groen. De vijverwoningen kijken daarnaast ook nog eens uit over de rustieke vijver, die Vijverpark kenmerkt. De komende periode is er steeds meer informatie over Vijverpark fase 9 bekend. De eerste informatie van de woningtypes staat nu op de pagina woningen. Heb jij interesse en wil je op de hoogte blijven van deze woningen? Abonneer je op de nieuwsbrief van deze fase door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype. Wij houden je op de hoogte, zodra er nieuwe informatie is. 

Naar woningen

Planning fase 9

Zoals aangegeven zal er de komende periode steeds meer informatie beschikbaar zijn over Vijverpark fase 9. Denk daarbij aan de individuele bouwnummers, de plattegronden, de (concept) prijzen en de datum dat de verkoop start. De voorlopige planning is dat de woningen in het 2e kwartaal van 2023 in verkoop gaan. Vervolgens is de start van de bouw afhankelijk van een aantal variabelen, waaronder de verkoopsnelheid. De prognose is dat de bouw in 2024 start. De bouwtijd is dan ruim een jaar. Dit is onder voorbehoud.

Benieuwd naar Haarlem? Bekijk de locatie
Nieuwbouwwoning kopen? Lees meer over hoe je dat doet