Stel je nou toch eens voor ...

1 september '21

Stel je nou toch eens voor: je woont in een klein en knus hofje in Haarlem. Met het centrum op fietsafstand. In een heerlijk ruime en duurzame gezinswoning. Met eindelijk voldoende ruimte voor jou en je gezin (en alle spullen). Elk kind een eigen kamer! En alles is nieuw en helemaal ingericht, helemaal volgens jullie eigen wensen en smaak. Buiten spelen de kinderen heerlijk in het hofje of aan de vijver in de autoluwe buurt. En jullie als ouders? Lekker buurtborrelen met de buren in het hofje. En je auto? Die parkeer je altijd op dezelfde plek. Jouw plek!

image alt

2 hofjes, 20 Hofwoningen

In de nieuwe fase van Vijverpark is dat allemaal mogelijk. In de 7e fase in de ontwikkeling van Vijverpark realiseren we in totaal 20 eengezinswoningen aan 2 knusse en groene hofjes. Dit zijn hoek- en tussenwoningen, elk met een eigen ruime tuin op het westen of het oosten.

En alle woningen in deze (en voorgaande) fases in Vijverpark zijn natuurlijk duurzaam. Zo zijn de woningen gasloos en goed geïsoleerd, binnen voorzien van een warmtepomp en buiten (op het dak) uitgerust met zonnepanelen. En dat maakt dat de woningen energiezuinig (A++), gezonder en goed voorbereid zijn op de toekomst.

image alt

De avondbuurtborrel

Terwijl jij op een zomeravond kookt in jouw hofwoning kijk je uit over het gezellige hofje. Waar je kinderen heerlijk spelen met de kinderen uit de buurt. Via de keukendeur naar het hofje houd je ze in de gaten en roep je ze naar binnen voor het avondeten. Want de gedekte tafel staat klaar in je heerlijke tuin.

En 's avonds na het eten, als de kinderen op bed liggen? Dan is er de avondbuurtborrel met andere bewoners van het hofje. Kinderen op bed en (met of zonder babyfoon) lekker in de buurt. Gezellig in het knusse licht van de verlichting boven het hofje. Dit is dan jullie nieuwe plek! Stel je dat eens voor.   

  Bekijk de (Hof)woningen van fase 7
  De planning van fase 7