Video: Nieuwbouw, hoe werkt dat nou?

10 maart '23

In de serie Nieuwbouw, hoe werkt dat nou? laten kopers zien wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. In deze aflevering zijn we te gast bij Marlieke Koks. Naast presentatrice, videomaker en moeder van twee jonge kinderen is zij ook de gelukkige eigenaar van een nieuwbouwwoning. De ruime woning van het gezin is nog maar net opgeleverd. Ze is nog volop bezig om haar woning om te toveren tot droomwoning. Hoe ze dat doet en welke keuzes ze heeft gemaakt, deelt ze in deze video!

image alt

Marlieke

“Het heerlijke aan nieuwbouw is dat alles nieuw is. Onze nieuwbouwwoning heeft weinig onderhoud nodig, de komende 10 tot 15 jaar hoeven wij niet meer te klussen! En wat dacht je van duurzame aspecten zoals dubbelglas en een warmte terugwin installatie? Dat is heel fijn in deze tijden en heeft een positief effect op onze maandelijkse lasten.  En wat ook geheel niet onbelangrijk is: bij nieuwbouw kan je alles naar eigen smaak inrichten en indelen!”

image alt

Tip

"Maak een goede planning. Zo kan je zorgen dat je goed kan anticiperen op wat er komen gaat. Wat zijn de deadlines? Heb ik daar hulp bij nodig? Zorg dat je overal op voorbereid bent, zo voorkom je onnodige stress."

image alt

Nieuwbouw, ook iets voor jou?

De komende periode informeren we belangstellenden over de stappen die je doorloopt bij het aankopen van een nieuwbouwwoning. De laan- en vijverwoningen van Vijverpark fase 9 staan hierin centraal. De eerste informatie over de woningtypen en hun kenmerken staan al op de pagina woningen. Naar verwachting gaan deze woningen in het 2e kwartaal van 2023 in verkoop. Voor die tijd is er steeds meer informatie beschikbaar, denk hierbij aan de prijzen, de plattegronden en de verkoopdocumenten zoals de technische omschrijving. 

Wil jij ook hiervan op de hoogte blijven? Ga dan naar de pagina woningen, klik op jouw favoriete woningtype en laat je gegevens achter bij de button "aanmelden voor projectfase". Zo ontvang jij als eerste de nieuwsbrief met het laatste nieuws over de ontwikkelingen. 

Naar de woningen
Meer lezen? Meer nieuws
Meer weten? Bekijk de woningen