Afvalverwerking Vijverpark

18 juni '20

Altijd goed om te weten waar je je afval naartoe kunt brengen als je net op je nieuwe adres woont. We leggen het je uit.

Plattegrond & legenda

Vijverpark is volop in ontwikkeling. In deze download vind je een plattegrond van de uiteindelijke situatie van Vijverpark met daarop aangegeven waar welk afvalpunt zich bevindt. Zo zijn de rode punten de ondergrondse restafvalcontainers en de oranje punten de ondergrondse papiercontainers. Vanaf nu loop je dus gelijk naar de juiste plek voor je papier, groen of restafval. 

image alt

Wil jij wonen in Vijverpark?

Binnenkort gaat Monteverdi in Vijverpark fase 5 in verkoop. Hier komen aan de noordwestkant 52 stedelijke appartementen, studio's en enkele maisonnettes. De woningen variëren in oppervlakte van circa 50m2 t/m 100m2. De appartementen liggen op een perfecte plek. Je bent namelijk binnen 10 minuten met de fiets in het centrum van Haarlem en je via de aangrenzende uitvalsweg met de auto ook weer zo uit de stad.

Als je straks een appartement wilt kopen in Vijverpark dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. Maak alvast een account en je wordt als eerst op de hoogte gehouden wanneer de verkoop start. 

Maak een account aan
Wil je ook wonen in Vijverpark? Bekijk de appartementen Monteverdi
Heb je een vraag? Neem contact met ons op