Alle woningen Vijverpark fase 7 verkocht

5 januari '22

Goed nieuws! Alle woningen van Vijverpark fase 7 zijn verkocht. In deze fase van deze Haarlemse wijk gingen 31 eengezinswoningen in verkoop. Inmiddels zijn alle contracten getekend en zijn de woningen officieel verkocht. De bouw van deze huizen zal medio 2022 starten. Uiteraard houden we je daarover op de hoogte. De kopers worden tijdens de bouw op de hoogte gehouden door de kopersbegeleider.

image alt

Officieel verkocht, bouw start spoedig

Vijverpark bestaat uit meerdere fases en inmiddels zijn er al meerdere woningen bewoond. De wijk onderscheid zich door gezelligheid en knusheid en, een centraal in het plan gelegen, vijver waaraan de wijk zijn naam ontleend. Dit alles zorgt voor een levendige buurt. De woningen die in fase 7 zijn verkocht zullen daar eveneens aan bijdragen en ook om die reden waren de woningen in trek tijdens de verkoopperiode in september 2021.

Wil jij ook in Vijverpark wonen?

Vijverpark is nog volop in ontwikkeling en naar verwachting gaat er halverwege 2022 weer een nieuwe fase in verkoop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een prachtige woning in deze fijne wijk.

 

Schrijf je onderaan de pagina in Ontvang de nieuwsbrief
Lees het nieuws over Vijverpark Blijf op de hoogte