Welk woningtype kies jij?

18 december '20

Vijverpark wordt verder uitgebreid, want Bellini komt er aan. Alle woningen in Monteverdi zijn inmiddels verkocht en Bellini wordt de volgende fase. In fase 6 van het project worden 36 nieuwe woningen gebouwd: eengezinswoningen, appartementen, maisonnettes en studio’s. Deze stedelijke woningen komen in het appartementengebouw dat de naam Bellini krijgt, vernoemd naar een Italiaanse componist Vincenzo Bellini.

 

Veel verschillende woningtype

Het aantal woningen dat in Bellini wordt gerealiseerd is als volgt: 

  • 2 studio’s met een woonoppervlakte van circa 40 tot 45 m2.
  • 23 appartementen met een woonoppervlakte van circa 45 tot 115 m2.
  • 8 maisonnettes met een woonoppervlakte van 75 tot 115 m2.
  • 3 eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 140 tot 160 m2. 

3 prachtige eengezinswoningen

De 3 eengezinswoningen die in fase 6 worden gebouwd zijn geschakeld aan de appartementen van Bellini. De eengezinswoningen bestaan uit 2 tussenwoningen van circa 140 - 145 m2 en een hoekwoning van circa 155 -  160 m2. Deze ruime woningen hebben twee verdiepingen en een eigen tuin. Hoe lekker is dat?  

 

Maisonnette en studio?

De 8 maisonnettes die in Bellini staan gepland, variëren in grootte tussen de 75m2 en 115 m2 GBO en zijn gelegen op de begane grond en eerste verdieping van het appartementengebouw. Een maisonnette is een appartement dat bestaat uit twee woonlagen. 

Bellini biedt plek aan 2 studio’s. Een studio is een appartement dat bestaat uit een open (verblijfs)ruimte, zonder aparte woon- en slaapkamer. De studio’s in Bellini hebben een woonoppervlakte van tussen de 40m2 en 45m2 GBO en zijn uitermate slim ingedeeld om het meeste uit de ruimte te halen.

Appartementen

Tot slot de appartementen. De 23 appartementen die in deze nieuwe fase worden gebouwd variëren in grootte 45 tot 115 m2. Geniet van de ruimte en het heerlijke balkon of dakterras. De meeste appartementen hebben twee slaapkamers. Heb je liever een extra slaapkamer? Dat kan, want in Bellini zijn enkele appartementen voorzien van een derde slaapkamer. 

Geïnteresseerd?
Schrijf je dan nu in voor de woningen van Bellini. 

 

Schrijf je nu in