Voorbereidingen fase 4

10 oktober '18

In de nieuwe fase van Vijverpark gaan aan het einde van dit jaar een 18-tal twee-onder-een-kapwoningen in verkoop. De Vijverwoningen hebben allen een ruime woonkamer, garage of extra werkkamer op begane grond en diepe achtertuinen tot wel 16 meter! De voorbereidingen zijn in volle gang en graag laten we je nu alvast binnenkijken in een viertal woningen.

Interieur impressies twee-onder-een-kapwoningen

Bekijk in onderstaande carrousel de interieur impressies van de grote twee-onder-een-kapwoningen met de voorgevels gelegen aan de prachtig aangelegde vijver. Droom weg en het beeld begint zich vast al te vormen. De Vijverwoningen zijn bijna allemaal verschillend: kies je liever voor een Vijverwoning met garage of kies je voor een Vijverwoning waarbij je de werkkamer bij de woonkamer kunt betrekken? Deze uitgewerkte optiemogelijkheid zie je bij de impressie met de blauwe hoekbank.

Interesse?

Heb je interesse in de Vijverwoningen in deze fase en zie je jezelf al helemaal wonen in het Vijverpark? Maak dan een account aan en klik op het hartje bij de Vijverwoningen. Wij houden je graag op de hoogte. 

Lees verder Maak je eigen account aan
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen