Bouwbord fase 8 geplaatst

25 april '22

Heb jij hem al zien staan? We hebben het bouwbord van Vijverpark aangepast. Fase 8 is in voorbereiding en daar hoort natuurlijk een mooi bouwbord bij.

image alt

Voorbereidingen nieuwe fase

In de volgende fase van Vijverpark komen 14 woningen: prachtige laanwoningen, een 2-onder-1-kapwoning en een vrijstaande geschakelde woning. Heb jij je al ingeschreven als geïnteresseerde voor deze fase?

In de komende tijd zullen we je meer informatie verstrekken over de komende fase zoals beelden van de buiten- en de binnenkant en de koopsommen. Blijf op de hoogte.

 

Bruisend Haarlem

Het is niet zo vreemd dat de stad al meerdere malen ‘awards’ in de wacht heeft gesleept voor de leukste, meest gevarieerde winkelstad van Nederland. En dat is niet alleen maar te danken aan het bijzonder gevarieerde winkelaanbod. Ook de vele culturele mogelijkheden en horecagelegenheden dragen hieraan bij. Jong of oud. Je vervelen in Haarlem is geen optie. De stad bruist. Altijd! Standaard is er altijd wat te beleven op cultureel en muzikaal gebied. Daarnaast leeft de stad geregeld op door landelijk bekende evenementen en festivals.

Benieuwd naar fase 8? Bekijk het woningaanbod
Nieuwsgierig? Lees meer nieuws