Bouwupdate juli Vijverpark fase 8

10 juli '23

De bouwvak komt steeds dichterbij. Wat is er de afgelopen maand gebeurd en wat kun je nog verwachten tot de aannemer van een welverdiende vakantie gaat genieten? Je leest het in deze bouwupdate. Uiteraard ook weer met een aantal leuke foto's vanaf de bouwplaats.

Werkzaamheden rond de bouwvak

Inmiddels zijn bij de 14 woningen alle kalkzandsteen wanden van de begane grond gelijmd en voor de verdiepingsvloeren zijn de onderstempelingen aangebracht. Op dit moment worden de breedplaatvloeren geplaatst. Dat is een dunne betonschil waarop wapening en installaties worden geplaatst. Zodra die werkzaamheden zijn afgerond, komt de laatste laag beton erbovenop tot de uiteindelijke vloerdikte. Tijdens de afbouwperiode wordt daar de vloerverwarming op aangebracht, welke wordt afgewerkt met een laag zandcement. Voor de bouwvak, die start op 27 juli, verwachten we dat al een deel van de vloeren gestort wordt.

Na de bouwvak gaat de aannemer uitgerust verder met het storten van de vloeren en wordt gestart met het lijmen van de kalkzandsteen wanden op de verdiepingen.

Vragen? We staan je graag te woord
Ook wonen in Vijverpark? Bekijk het beschikbare woningaanbod