Bouwupdate oktober Vijverpark fase 8

12 oktober '23

De laatste bouwupdate was in juli en inmiddels is er weer veel gebeurd op de bouwplaats. We starten meteen met goed nieuws! Alle woningen zijn nu verkocht en de bouw is in volle gang. Natuurlijk hebben we weer een korte bouwupdate van de aannemer met een aantal leuke foto’s vanaf de bouwplaats. Nieuwsgierig naar de voortgang?

Voortgang op de bouwplaats

Op de begane grond worden de woningen momenteel voorzien van metselwerk en ook worden de kozijnen en de isolatie aangebracht in de woningen. Inmiddels zijn van de 2 onder 1 kapwoningen de verdiepingsvloeren net na de bouwvak gestort én de kalkzandsteenwanden zijn op de verdieping gelijmd. Dat betekent dat de zoldervloeren gelegd kunnen worden. Ook de betonkaders om de voordeuren zijn geplaatst en de isolatie wordt aangebracht, zodat hier binnenkort kan worden gemetseld. De hoogte van het metselwerk bepaald wanneer de kalkzandsteen topgevels op de zoldervloeren worden gelijmd. Hierna worden de stalen liggers en de kappen geplaatst. Dat was de update weer even vanaf de bouwplaats! Bekijk hieronder de foto’s.

Nieuwbouw Vijverpark fase 8 bouwupdate

Laatste laanwoningen te koop Fase 10

Ben je onder de indruk van Vijverpark en wil je er wonen, maar heb je nog niet gekocht? In Fase 10 komen er nog een aantal Laanwoningen te koop. Naar verwachting start de verkoop dit jaar nog! Op de bouwplaats gaan ze lekker door en we houden je op de hoogte van de voortgang.

Bekijk het woningaanbod in Vijverpark
  Bekijk het woningaanbod
  Vragen? Neem contact met ons op