Bouwupdate Vijverpark fase 8

7 april '23

Begin dit jaar heeft aannemer Bouwburo H. Tauber groen licht gekregen om met de bouw van fase 8 in Vijverpark te starten. Ook zo nieuwsgierig hoe het nu staat met de bouw de 14 woningen in deze fase? Lees en kijk dan snel mee met deze bouwupdate vanaf de bouwplaats.

image alt

We gaan heien!

Ja, dat is leuk nieuws hè? Zoals ook op de foto te zien is, is de bouwkuip inmiddels uitgegraven. Deze is aangevuld met zand en ligt klaar voor het heiwerk. Ook zitten de boringen voor de warmtepompen er allemaal in, alleen de piketjes voor de plaats van de heipalen moeten nog worden uitgezet. Als alles volgens de planning verloopt, gaat het heiwerk in week 15 van start.

Bouwnummer 008, de laatste Laanwoning in Vijverpark Haarlem

De laatste vrije woning van fase 8

Ben jij geïnteresseerd in een woning in het groene nieuwbouwplan Vijverpark waar je alle Haarlemse voorzieningen om de hoek hebt? Er is nog 1 geweldige Laanwoning beschikbaar in fase 8. Dat de bouw van deze woning al is gestart, geeft een flinke voorsprong. Een kortere bouwtijd betekent minder lang dubbele lasten en daarnaast is er zekerheid dat de nieuwbouwwoning gebouwd wordt. Win-win dus! Ga jij voor deze laatste woning met wit-gekeimde gevel en zwart dak?

Bekijk bouwnummer 008
Vragen? We staan je graag te woord
Zoek je toch iets anders? Bekijk het volledige aanbod