Bouwupdate Vijverpark fase 8

2 juni '23

De vorige bouwupdate over de 14 woningen in Vijverpark fase 8 was in april. Er moest toen nog gestart worden met heien. Inmiddels zijn we 2 maanden verder en worden de eerste contouren al zichtbaar. Nieuwsgierig naar de voortgang? We hebben een korte bouwupdate van de aannemer vanaf de bouwplaats. Lees en kijk je mee?

Voortgang op de bouwplaats

De kopers van fase 8 konden we 2 maanden terug vertellen dat de heipalen de grond in zouden gaan. Inmiddels heeft de aannemer al aardig wat voortgang geboekt en kun je de contouren van de woningen al zien. Daar word je toch blij van? Alle funderingen zijn gestort en het leidingwerk in de fundering, onder de vloer, is aangebracht. De 1e begane grondvloeren worden binnenkort op de funderingen gelegd. Daarna kan de aannemer de hoogte in met het lijmen van de kalkzandsteen wanden van de begane grond.

Nu dat de de bouw gestart is kunnen de kopers geen wijzigingen meer doorgeven voor hun woning. Een aantal kopers is nog wel bezig met de keuzes voor het tegelwerk en binnendeuren inclusief beslag. Gelukkig hebben ze daar nog even tijd voor. Hopelijk kunnen we je de volgende keer wat beelden laten zien van de eerste wanden die staan. We houden je in ieder geval op de hoogte van de voortgang op de bouwplaats.

Vragen? We staan je graag te woord
Ook wonen in Vijverpark? Bekijk het volledige aanbod