23 maart 2021

Online start verkoop Bellini

Dinsdag 23 maart om 12 uur start de online verkoop van de appartementen en woningen in Bellini. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw Mijn Eigen Huis account.

image alt

Maak een eigen account aan

Voor het inschrijven voor jouw favoriete woning in Bellini, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Maak deze vandaag nog aan, want dan ben je goed voorbereid en kan je, tijdens de inschrijfperiode, jouw voorkeuren doorgeven. Wanneer je je als belangstellende hebt aangemeld voor deze fase van het nieuwbouwproject Vijverpark, ontvang je automatisch een e-mail als de verkoop is gestart. Dat zal op 23 maart zijn.

Op korte termijn worden alle verkoopstukken op de website geplaatst. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Prijzen volgen spoedig

We horen je denken: wanneer worden de vraagprijzen bekend gemaakt? De prijzen voor deze woningen worden momenteel afgestemd. Op korte termijn, en uiteraard voordat de woningen in verkoop gaan, worden de verkoopprijzen bekend gemaakt. We sturen hierover een bericht naar alle belangstellenden. De prijzen zijn dan ook terug te vinden bij het woningaanbod.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure & toewijzing

Je kunt je inschrijven tot vrijdag 2 april 12:00 uur. Vervolgens zal de projectnotaris een loting uitvoeren en worden de woningen toegewezen. Elke inschrijver wordt op 9 april vanaf 12:00 uur geïnformeerd over de uitslag.

Meer over de toewijzing

Wel of geen woning

16 maart '21

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je hiervan per e-mail bericht en de uitslag zie je ook in jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan 48 uur de tijd om je optie te bevestigen. Nadat je de optie hebt bevestigt bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerstvolgende reservekandidaat, dan ontvang je hierover bericht. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Bekijk de woningconfigurator

Om een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige woning, hebben we een 3D-model gemaakt van het appartementengebouw. Bekijk de woningen van binnen en buiten en krijg steeds meer gevoel voor de mooie huizen die worden gebouwd in Bellini. 

Bekijk de woningen in 3D
Welke woning kies jij? Bekijk de woningen
Maak een account aan Mijn Eigen Huis