22 november 2023

Datum start verkoop bekend

Op woensdag 22 november 2023 om 10.00 uur start de verkoop van de woningen in Vijverpark fase 10. Je kunt je tot 29 november 2023 10.00 uur inschrijven. In dezelfde week wordt er geloot door de notaris en wijzen we de woningen toe.

Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

16 november '23

Zet woensdag 22 november maar alvast in je agenda! Want dan gaat de laatste fase van Vijverpark in verkoop. Welke woning in fase 10 is jouw favoriet? Zet jouw favoriete bouwnummer alvast op je wensenlijst. Zo kan je ook makkelijk je voorkeuren doorgeven zodra de verkoop start. Daarnaast staan alle contractstukken nu online. Wil je meer kans maken op een woning? Zorg dan dat je een financiële check laat doen.

image alt

Maak je wensenlijst

Vijverpark fase 10 is de laatste fase van deze nieuwbouw stadswijk in Haarlem. De individuele woningen van deze fase staan nu op de pagina woningen. Daar vind je de definitieve prijzen, de kenmerken en de sfeerplattegronden per bouwnummer. 

Via de vergelijkfunctie kan je de bouwnummers met elkaar vergelijken om zo een goede keuze te maken. Heb je een of meerdere woningen gevonden die voldoen aan je wensen? Voeg deze dan toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken. Zo ben je goed voorbereid als de verkoop start. 

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar de woningen

Verkoopstukken online

Alle verkoopstukken staan nu op de website en zijn te bekijken in de Mijn Eigen Huis omgeving.  Je vindt daar onder andere de verkooptekeningen, meerwerklijst en de concept aktes. Lees je goed in, zodat je goed bent voorbereid als de verkoop start. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod