Datum start verkoop Vijverpark fase 10 is bekend

18 oktober '23

Zie jij jezelf al wonen in één van de 8 woningen in Vijverpark fase 10 in Haarlem? Dat komt dan mooi uit want de start verkoop datum is nu écht bekend. Ben jij al voorbereid en heb je je financiële check al geregeld?

1 november 2023

Noteer in je agenda

Zet alvast in je agenda! Op dinsdag XX november start om 12:00 uur de online verkoop van de 8 koopwoningen van Vijverpark fase 10. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven.

Inschrijfperiode

Als op XX november de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door via jouw Mijn Eigen Huis account. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan tot XX november 17:00 uur want dan sluit de inschrijving. De volgende dag, XX november worden de woningen toegewezen en krijg je bericht over de uitslag.

Meer over de toewijzing
image alt

Financiële check

Met een financiële check vergroot je de kans op een woning, lees er meer over op de pagina financiële check. Heb je jezelf aangemeld als belangstellende, een Mijn Eigen Huis account aangemaakt én een financiële check geregeld? Dan ben je goed voorbereid als je op XX november een e-mail ontvangt dat de verkoop is gestart. In jouw Mijn Eigen Huis account staan dan ook alle verkoopstukken zoals verkooptekeningen, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. 

Plan een financiële check
Ook wonen in Vijverpark? Bekijk het woningaanbod
Woning kopen hoe werkt het? Woning kopen Vijverpark