21 september 2021

We gaan in verkoop!

Vanaf 21 september kun je jouw voorkeuren doorgeven. Schrijf maar alvast in je agenda.

Datum start verkoop Vijverpark is bekend

14 september '21

Het is bijna zover! De datum voor de start verkoop van de 31 eengezinswoningen in de 7e fase van Vijverpark is bekend. Van dinsdag 21 september 12 uur tot en met donderdag 30 september 12 uur kun je jouw favoriete woning(en) via het winkelwagentje in je Eigen Huis-account aan ons doorgeven.

Bekijk het woningaanbod

Definitieve prijzen

De definitieve prijzen van de Laan- en Hofwoningen worden op woensdag 15 september gecommuniceerd via een e-mail. 

Na de inschrijfperiode

Na het sluiten van de inschrijfperiode vindt er een loting plaats bij de notaris. Op die manier wordt bepaald of je een woning hebt toegewezen gekregen. De bekendmaking van de toewijzing is op 4 oktober om 12:00 uur. We maken dit bekend via een mail én het Mijn Eigen Huis-account. Je verneemt dan of je een woning van jouw voorkeur(en) hebt toegewezen gekregen of dat je een reservekandidaat bent. Spannend!

Lijkt ingewikkeld, maar valt reuze mee!

Wil je meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning? Bekijk dan ons korte filmpje over de belangrijkste stappen bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Zoiets doe je namelijk niet elke dag. Het lijkt allemaal erg ingewikkeld, maar het valt allemaal reuze mee! En al kom je er niet uit of hebt je vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen. We zijn 7 dagen per week beschikbaar. 

Een nieuwbouwwoning kopen? Zo werkt dat
Nog geen Eigen Huis-account? Maak er dan snel een aan
Vragen? Bel ons dan even. We 7 dagen per week beschikbaar