Datum start verkoop Vijverwoningen bekend

12 december '18

Geïnteresseerd in de Vijverwoningen in fase 4? Dan hebben we goed nieuws! Woensdag 19 december 2018 start om 17.00 uur de verkoop van de woningen. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? 

1. Meld je aan!

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de Vijverwoningen in fase 4? Dan krijg je woensdag 19 december om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de prijslijst (met de definitieve prijzen), de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Ben je nog niet aangemeld voor fase 4? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op woensdag 19 december de nieuwsbrief.

Account aanmaken

2. Voorkeuren doorgeven via Mijn Eigen Huis

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dit kan tot maandag 14 januari 2019 tot 17.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft. Je voorkeuren, maximaal 5 bouwnummers, geef je door via een account van Mijn Eigen Huis. 

3. Informatieavond

Heb je nog vragen over de woningen? Kom dan naar de meet & greet! Iedereen die zich heeft aangemeld als belangstellende voor deze fase ontvangt hiervoor een uitnodiging per mail zodra de verkoop is gestart. Hierin wordt ook de datum, tijd en locatie vermeld.

4. Loting bij de notaris

Op maandag 14 januari 2019 om 17.00 uur sluit de inschrijving. De bouwnummers dienen als uitgangspunt bij de toewijzing. Als er één kandidaat is met een eerste voorkeur voor een bepaald bouwnummer, dan wordt dit huis toegewezen aan deze kandidaat. Als er meer kandidaten zijn met een eerste voorkeur voor hetzelfde bouwnummer, dan volgt loting bij de notaris. De notaris wijst aan alle kandidaten een persoonlijk rangnummer toe. Vervolgens wordt de woning toegewezen aan de kandidaat met het hoogste rangnummer. Zijn er voor een bouwnummer geen kandidaten met een eerste voorkeur, dan wordt de tweede tot en met de vijfde voorkeur bepalend. De toewijzing geschiedt vervolgens op de manier zoals hiervoor omschreven. 

5. Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons in dezelfde week bericht. Alle belangstellenden die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een gesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account.  

De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

  Bekijk de woningen!
  Lees meer over het kopen van een woning.