De bouw van Vijverpark fase 8 gaat definitief door!

28 december '22

Hoera! De bouw van de woningen van fase 8 van Vijverpark gaat definitief van start! Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. Dat betekent dat niks de bouw van de woningen meer in de weg staat. De aannemer is voornemens om in het eerste kwartaal van 2023 te starten met de bouw. Alle kopers krijgen op korte termijn aanvullende informatie over de start van de bouw en de vervolgstappen.

image alt

Voorbereiden van de bouw

Totdat de aannemer daadwerkelijk gaat beginnen met de bouw, is deze druk met alle voorbereidingen die bij de bouw komen kijken. Hierbij valt te denken aan de aanleg van bouwstroom en watervoorziening, plaatsen van bouwketen en bouwhekken, maar bijvoorbeeld ook het bestellen van heipalen.

De kopersbegeleider informeert alle kopers verder tijdens de bouwperiode.

image alt

Geen woning? Meld je aan voor reservelijst

Hoewel de meeste woningen in Vijverpark fase 8 al zijn verkocht, zijn er op het moment van publiceren van dit artikel nog 4 woningen onder optie. Voor deze woningen kun jij je als geïnteresseerde op de reservelijst plaatsen. Daarmee maak je nog kans, mocht een van de huidige kandidaten toch nog afzien van de woning.

Ga naar de pagina woningen, klik jouw favoriete bouwnummer aan en laat je gegevens achter bij de button "zet me op de wachtlijst". Zo zorg jij er voor dat je op de reservelijst staat. Indien je alsnog in aanmerking komt voor een woning, nemen we contact met je op.

Naar woningen
Heb je een vraag? Stel hem aan ons
Benieuwd naar de woningen? Bekijk de woningen in 3D