De definitieve prijzen zijn bekend!

15 juli '20

Heb je een oogje op één van die mooie appartement in Monteverdi? Dan wil je natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen zijn vastgelegd.

Wat is jouw favoriet?

Gaat jouw voorkeur uit naar een appartement, maisonnette of kies je toch voor een studio? Natuurlijk wil je weten of dit binnen jouw budget past. Bekijk snel alle woningen bij het woningaanbod.

image alt

Woningconfigurator

Heb je de woningconfigurator al gezien? Om je een goed en gedetailleerd beeld te geven van de appartementen in Monteverdi is de woningconfigurator ontwikkeld. Hier zie je heel duidelijk hoe de appartementen gesitueerd zijn in het gebouw en hoe een appartement er van binnen uitziet? En dat niet alleen, je kunt ook gemakkelijk zien waar de liften, gemeenschappelijke ruimtes en ingangen van het gebouw zitten. 

Klik, speel & laat je verrassen

Start verkoop

Op dinsdag 21 juli start de verkoop van Monteverdi en de komende dagen wordt alle verkoopdocumentatie online geplaatst.

Heb jij interesse in een appartement? Meld je dan nu nog aan als belangstellende bij het woningtype van jouw keuze. Op 21 juli ontvang je een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt