De handtekening zijn gezet; de eerste woningen van fase 8 zijn verkocht

1 augustus '22

Eind juni gingen de woningen van fase 8 in verkoop en inmiddels zijn de eerste woningen al verkocht. De inschrijvingen voor deze woningen liep voorspoedig en de verkoop gaat goed.

 

image alt

Na de toewijzing

In fase 8 van Vijverpark komen 11 rijwoningen aan een rustige laan. Om die reden worden ze ook wel Laanwoningen genoemd. Verder wordt deze fase verfraaid met een statige twee-onder-een-kapwoning én een vrijstaande geschakelde woning. De laatst genoemde woning is uniek in Vijverpark. Daarvan wordt er maar één gebouwd.

Na de toewijzing

Na het toewijzen van de huizen was het tijd voor het officiële gedeelte. De handtekeningen worden gezet onder het koopcontract. Dat gebeurt in de meeste gevallen online. De eerste kopers hebben dat al gedaan. En als er een schaap over de dam is, volgen er meer, want voor deze fase staan momenteel ook al meerdere tekenafspraken. In Vijverpark worden uiteindelijk in totaal circa 425 nieuwbouwwoningen gebouwd, in diverse fases. Vijverpark wordt een gemêleerde buurt, zowel op het gebied van architectuur, woningsoorten als in prijsklassen.

Volgende fasen

Wil je ook in Vijverpark wonen? Deze prachtige wijk in Haarlem is nog niet klaar en voor in de toekomst zijn er nog andere fasen gepland. Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Benieuwd naar de financiering? Lees meer informatie