De woningconfigurator van Monteverdi staat online

13 juli '20

De nieuwe impressies van Monteverdi heb je vast al gezien. Nu staat ook de woningconfigurator online en zijn de plattegronden bij de woningtypes op de website geplaatst. Het inrichten kan beginnen! 

image alt

De woningconfigurator

Hoe zijn de appartementen precies gesitueerd in het gebouw? En hoe ziet een appartement er van binnen uit? Bekijk het allemaal in de 3D woonconfigurator. En dat niet alleen, je kunt ook gemakkelijk zien waar de liften, gemeenschappelijke ruimtes en ingangen van het gebouw zitten. Kortom, klik, speel en laat je verrassen.

Woningconfigurator

Zonnestand

Met de 3D-viewer kun je rondom het gebouw heen bewegen, in- en uitzoomen en elk appartement afzonderlijk van binnen bekijken. En met de speciale zonnestand-functie kun je op elk gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar, wat je maar wilt en instelt. Als je graag in de ochtendzon ontbijt of in de avondzon dineert, dan weet je na gebruik van de 3D-viewer direct welk appartement bij jou (of jullie) hoort.

image alt

Plattegronden

De plattegronden geven je een goed beeld hoe de appartementen, maisonnettes en studio's zijn ingedeeld en waar jij straks je bank, je eettafel en je bed plaatst. En welke kleur geef je de wand in de slaapkamer? Leuk om nu alvast over na te denken en inspiratie op te doen via Pinterest. Heb jij al een favoriet appartement? 

Bekijk de appartementen

Mijn Eigen Huis Account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor één van de appartementen in Monteverdi? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Maak een account aan
Wanneer gebeurt er wat? Planning
Welk appartement past bij jou? Appartementen