Geslaagde burenborrel

18 oktober '19

De toekomstige bewoners van de 18 twee-onder-een-kapwoningen van Vijverpark fase 4 kwamen onlangs samen. Om met de directie van Ontwikkelmaatschappij 023 CV tijdens een burenborrel gezamenlijk het glas te heffen op een voorspoedige bouw. En natuurlijk om met elkaar kennis te maken. 

image alt

Voorspoedige bouw

Tijdens deze geslaagde burenborrel konden de aanwezige kinderen een deel van een huisgevel plaatsen en de nieuwe bewoners hieven, samen met ontwikkelingsmanager John van den Heuvel, het glas op een voorspoedige bouw. De nieuwe (toekomstige) bewoners konden tijdens deze burenborrel elkaar ontmoeten en alvast contactgegevens uitwisselen.

Een groene, nieuwe wijk

Enkele jaren geleden is de ontwikkeling van de wijk Vijverpark gestart. Toen nog een onbekend en door begroeiing overwoekerd gebied, inmiddels een aantrekkelijke woonbuurt in aanbouw, vlakbij het centrum van Haarlem. Naast Vijverpark ligt het nieuwe stadspark Burgemeester Reinaldapark, een park met wandel- en fietspaden, een ligweide, parkplein en een aantal sportclubs. Ook de stad is nooit ver weg: Haarlem-centrum op tien minuten fietsafstand en via de aangrenzende uitvalsweg of openbaar vervoer zijn ook strand, Schiphol en Amsterdam snel bereikbaar.

Ontwikkelmaatschappij 023 CV is een samenwerkingsverband van gebiedsontwikkelaars AM en BPD en ontwikkelaar/aannemer Slokker Vastgoed.

image alt

Nieuwe fase in Vijverpark

De 18 twee-onder-een-kapwoningen van fase 4 waren de laatste woningen die begin van dit jaar in verkoop gingen. Begin 2020 gaat naar verwachting een nieuwe fase in verkoop: fase 5. In deze nieuwe fase gaan we rond de 50 compacte, stedelijke appartementen en enkele maisonnettes realiseren, in oppervlakte variërend van circa 50 m2 t/m 100 m2.

De ontwikkeling van het plan voor fase 5 is nog in volle gang. Dat betekent dat de komende periode het plan voor de appartementen en een aantal maisonnettes wordt uitgewerkt door het ontwikkelteam. Daarom zijn er nu nog geen specificaties beschikbaar over de type appartementen en de prijzen van de woningen.

Wil je niets missen over fase 5? Meld je dan hieronder aan voor deze nieuwe fase en we houden je automatisch op de hoogte van deze nieuwe fase van Vijverpark.  

Meld je aan