Een Hofwoning of toch een Vijverwoning?

9 september '16

In bovenstaande afbeelding zie je de verschillende woningtypen die in Vijverpark worden gebouwd. Hier komen straks Singelwoningen, Hofwoningen, Vijverwoningen en Laanwoningen. Bij alle woningen is een eigen parkeerplaats, complete keuken en sanitair in de koopsom inbegrepen.

Aan de noordkant van dit deel in Vijverpark, grenzend aan de Vijverwoningen (twee-onder-een kapwoningen) komt straks de prachtige, grote vijver met groene ecologische oevers. Een heerlijke plek om te lopen, spelen en ontspannen voor iedereen uit Vijverpark.

De Singelwoningen liggen aan een mooie groene laan die gesierd wordt door de singel welke gelegen is aan de Boerhaavelaan. Het uiterlijk van de woningen varieert, alsook verschillende afmetingen binnen. De koopsom ligt tussen € 325.000,- v.o.n. en € 440.000,- v.o.n.

Kenmerken:
- woonoppervlakte varieert van 124 tot en met 162 m²
- privéparkeerplaats op afgesloten binnenterrein
- diepe achtertuin (met berging) op het noorden
- voortuin op het zuiden aan de singel
- 3 of 4 slaapkamers en een zolder

Meer ruimte / kamers nodig? Uitbouwen kan!

De wit gekeimde Hofwoningen zijn prachtig om te zien. De witte gevels contrasteren mooi met de donker gekleurde schuttingen en bergingen. Kies je voor een zolder met dakkapel of met opgetrokken zoldergevel? De koopsom ligt tussen € 355.000,- v.o.n. en € 380.000,- v.o.n.

Kenmerken:
- woonoppervlakte varieert van 131 tot en met 134 m²
- privéparkeerplaats op afgesloten binnenterrein
- diepe achtertuin (met berging) op het oosten of westen
- voordeur aan een sfeervol autovrij hofje
- 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast en een zolder

Het leuke van de Laanwoningen is dat ze net allemaal even anders zijn. Zoek je echt veel ruimte? Ga dan voor de Laanwoning met uitbouw aan de straatzijde. Momenteel werken we de plattegronden uit, zodat we je dat straks ook allemaal goed kunnen laten zien. De koopsom ligt tussen € 355.000,- v.o.n. en € 405.000,- v.o.n.

Kenmerken:
- woonoppervlakte varieert van 124 of 140 m²
- privéparkeerplaats op afgesloten binnenterrein
- diepe achtertuin (met berging) op het westen of oosten
- voortuin op het oosten of westen met een groene haag aan een mooie laan
- 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast en een zolder

Aan de prachtig aangelegde vijver met groene oevers komen 12 grote twee-onder-een-kapwoningen. Bijzonder mooi, bijzonder ruim, bijzonder luxe. De Vijverwoningen met garage en tuin op het zuiden zijn bijna allemaal verschillend. De een heeft een uitbouw, de ander een garage met een schuine kap, de vormen van de daken wisselen en sommige gevels zijn wit gekeimd. Als je dan bedenkt dat deze gemêleerde woningrij aan een prachtige vijver staat, begint het beeld zich vast al te vormen. Hierbij alvast enkele kenmerken. De koopsom ligt tussen € 465.000,- v.o.n. en € 505.000,- v.o.n.

Kenmerken:
- woonoppervlakte varieert van 162 of 192 m²
- 1 of 2 privéparkeerplaatsen op eigen terrein / oprit
- voortuin aan de vijver
- diepe achtertuin, al dan niet met berging op het zuiden
- 3 of 4 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder
- zeer riante badkamer

Op dinsdag 27 september start de verkoop. Ben je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan snel in op het woningtype waarin jij wilt wonen en ontvang binnenkort een uitnodiging voor de verkoopmanifestatie.

Wil je iets vragen? Contact
Interesse? Meld je aan