Artist impressie en naam voor Vijverpark fase 5

20 december '19

Goed nieuws, zo net rond de feestdagen! We kunnen de eerste artist impressie van het appartementengebouw laten zien. En we hebben ook een naam voor het appartementengebouw: Monteverdi!

Monteverdi!

De naam 'Fase 5 van Vijverpark' vonden we weinig inspirerend voor het nieuwste project in Vijverpark. Vandaar dat we zochten naar een passende naam voor het prominente appartementengebouw op de kruising van de Schipholweg en de Amerikaweg. En dat werd Monteverdi, van de Italiaanse componist Claudio Monteverdi. Heel toepasselijk in de componistenbuurt Vijverpark.

Claudio Monteverdi was een Italiaanse componist, dirigent, violist en zanger uit het Noord Italiaanse Cremona in de 16 en 17e eeuw. En was de grondlegger van de Westerse opera. Na Bach, Mozart, Vivaldi, Purcell, Beethoven, Handel en Corelli vonden wij Monteverdi een mooie aanvulling op deze indrukwekkende lijst van klassieke componisten in Vijverpark.  

Het gebouw Monteverdi bestaat uit 50 compacte stedelijke appartementen en een aantal maisonnettes. De verwachting is dat de woningen in Monteverdi in de loop van 2020 in verkoop zullen gaan. 

Monteverdi
  Bereikbaarheid
  Nieuwsoverzicht