Eerste gesprekken Vijverpark fase 9 gestart

25 mei '23

Dat Vijverpark onverminderd populair is, bleek maar weer bij de inschrijving van fase 9. Er waren meer kandidaten dan woningen en daarom is er geloot bij de notaris. Inmiddels zijn de eerste gesprekken met de optanten gestart. Maar ook als je geen optant bent, is er goed nieuws. Er zijn op het moment van publiceren van dit artikel namelijk nog twee woningen vrij!

image alt

Gesprekken fase 9 gestart

Nadat de loting is verricht door de notaris, zijn de woningen toegewezen aan de kandidaten. Deze kandidaten hebben hun optie geaccepteerd in hun Mijn Eigen Huis account en konden vervolgens zelf kiezen hoe zij hun aankoopproces willen vervolgen: in gesprek met de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. De kandidaten die in eerste instantie geen woning hebben toegewezen, zijn reservekandidaat voor de door hun opgegeven voorkeuren. Indien er een optant toch afziet van een woning, wordt deze opnieuw toegewezen aan de hand van de lotingslijst van de notaris.

Aanmelden voor de reservelijst is nog mogelijk. Indien er geen kandidaten vanuit de lotingslijst meer zijn, wordt de woning toegewezen aan de kandidaten die zich op de reservelijst hebben geplaatst.

image alt

2 woningen vrij!

Sta jij op de reservelijst of heb je de inschrijving gemist? Goed nieuws! Er zijn namelijk op het moment van publiceren van dit nieuwsartikel nog 2 beschikbare woningen. Misschien is dit iets voor jou. Bouwnummers 24 en 27 van het type Vijverwoning zijn namelijk vrij. De naam zegt het al, het unieke van deze woningen is dat je vanuit je huis uitkijkt over de vijver met groene oevers en speelvoorzieningen. Andere unieke kenmerken van bouwnummers 24 en 27 zijn:

  • Circa 141 m2 woonoppervlakte
  • Circa 124 m2 perceeloppervlakte
  • 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers
  • Energielabel A++
  • Voorzien van zonnepanelen
  • €695.000 v.o.n.

Voor deze woningen geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Dus zorg dat je er op tijd bij bent! Je kunt je aanmelden voor de woning door naar de pagina woningen te gaan, het bouwnummer aan te klikken en je gegevens achter te laten. Indien jij in aanmerking komt voor een optie, nemen we contact met je op.

Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Naar de woningen
Woningen in 3D bekijken? Naar woonconfigurator
Actuele beschikbaarheid checken? Naar de woningen