De volgende fase van Vijverpark

30 juni '21

De volgende fase van Vijverpark staat voor de deur. In fase 7 van het project worden 31 eengezinswoningen gebouwd. Wordt dit jouw toekomstige huis?

Wonen in Haarlem

Hier woon je in Haarlem, op fietsafstand van het centrum in een rustig, autoluwe en kindvriendelijk nieuwbouwwijkje met (speel)vijver. In dit gedeelte van de wijk komen moderne en duurzame woningen, met tuin, een eigen parkeerplaats en aan een knus hofje. Een ideale omgeving voor kinderen om op te groeien. 

image alt

31 prachtige eengezinswoningen

De huizen worden gebouwd met prachtige gevelstenen in verschillende kleuren en tinten. Hierdoor ontstaat er een speelse en klassieke uitstraling. Dit maakt de huizen uniek en afwisselend. Ook het gebruik van Franse balkons, houten louvre (buiten)luiken, openslaande deuren, dakkapellen en sfeervolle voordeurverlichting draagt bij aan een speciale sfeer. 

Bekijk de woningen
image alt

Hofwoningen

De hofwoningen liggen heerlijk en rustig beschut tussen de (nog te bouwen) appartementsgebouwen aan de noordzijde en de 2 onder 1 kapwoningen aan de zuidzijde die al zijn gebouwd. De woningen zijn verdeeld over 4 rijtje van elk 5 hofwoningen, met tuinen op het westen of het oosten. Daarvan zijn er 16 tussenwoningen. 

Deze woningen aan de gezellige hofjes hebben een oppervlakte van 125 m2 t/m 168 m2 en worden voorzien van 3 slaapkamers. Op de zolder is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, thuiswerkplek of hobbyruimte. 

image alt

Laanwoningen

Van de in totaal 31 ruime eengezinswoningen worden er 11 laanwoningen gebouwd waarvan 2 hoekwoningen en 9 tussenwoningen.

De woningen van het type laanwoning liggen aan een rustige straat en hebben een oppervlakte variërend van 110 m2 t/m 132 m2 . Deze woningen hebben 3 slaapkamers en heb je al in gedachten wat je met de zolder wilt gaan doen? Daar is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek, hobbyruimte of een extra slaapkamer. 

Bekijk het aanbod Benieuwd naar de woningen
Bekijk de locatie Wil jij wonen in Haarlem?