Feest op de bouwplaats: bouw fase 8 gaat van start!

14 juni '23

Op woensdagmiddag 7 juni jl. was het een gezellige drukte op de bouwplaats van Vijverpark fase 8. De gelukkige kopers van dit uitverkochte project verzamelden zich op deze zonovergoten locatie om de feestelijke start van de bouw te vieren. De middag begon met een toespraak van John van den Heuvel, ontwikkelingsmanager BPD. Daarna was het tijd voor een bijzonder ceremonieel moment dat de start symboliseerde van deze fase.

image alt

Feestelijke handeling

Met veel enthousiasme begon de feestelijke ceremonie, waarbij de kopers van bouwnummer 11 samen met de ontwikkelingsmanager en de aannemer de eerste steen legden. Eenmaal voltooid, was er volop gelegenheid om de bouwplaats te verkennen en kennis te maken met de toekomstige buren. Nu de bouw eenmaal is gestart, verwacht de aannemer de woningen te kunnen opleveren in het 1e/2e kwartaal 2024.

image alt

Interesse in een woning in Vijverpark?

Ben je na het lezen van dit nieuwsbericht ook enthousiast geworden over Vijverpark? Wie weet is dit dan ook wel dé plek voor jou! Hoewel alle woningen in fase 8 al zijn verkocht, heb je nog steeds de mogelijkheid om jouw droomhuis te vinden in het mooie Vijverpark. Wacht niet langer en schrijf je direct in voor de wachtlijst van fase 9. Wie weet word jij binnenkort toch nog de trotse eigenaar van een prachtige woning in dit zeer gewilde project. Aarzel niet te lang, want deze unieke kans mag je absoluut niet aan je voorbij laten gaan!

Aanmelden fase 9
Meer weten over de planning? Planning Vijverpark
Ontdek de woningen in fase 9 Bekijk de woningen