Startbouw nieuwe fase 3 Vijverpark

18 juni '19

Op een zonnige vrijdagmiddag werd de start van de bouw van de woningen van fase 3 feestelijk gevierd. Samen met wethouder Floor Roduner, Ontwikkelmaatschappij 023 CV (een samenwerking van BPD Ontwikkeling, KBK en gebiedsontwikkelaar AM) en architectenburo Stefanova konden de nieuwe bewoners voor het eerst een kijkje nemen op de bouwplaats. En onder het genot van een hapje en een drankje konden zij hun nieuwe buren ontmoeten, app-groepjes opstarten en/of gegevens uitwisselen.  

Metselende kinderen

De symbolische start van de bouw van de 46 eengezinswoningen en de 20 appartementen werd verricht door de jongste nieuwe bewoners van de wijk. Zij metselden onder professionele begeleiding van een metselaar enthousiast een muur van een van de woningen in aanbouw.  

Na deze feestelijk symbolische handeling konden de aanwezige nieuwe bewoners elkaar ontmoeten via uitgedeelde stickers met bouwnummers voor op de kleding. En al de eerste contouren van hun nieuwe woningen/wijk ter plekke bekijken. 

Vijverpark krijgt steeds meer vorm

De bouw van deze gezellige componistenwijk met Singelwoningen, Laanwoningen en Stadswoningen startte in mei 2017. Inmiddels zijn de eerste twee fases gerealiseerd, is de wijk al bewoond en krijgt de centrale vijver van Vijverpark steeds meer vorm. 

Geïnteresseerd in een volgende fase (5) van Vijverpark? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. We houden je dan automatisch op de hoogte.