Hoe richt jij je achtertuin in?

16 november '18

De verwachting is dat we eind van deze maand in verkoop gaan met een 18-tal twee-onder-een kapwoningen in fase 4 van Vijverpark. In deze fase bieden wij riante woningen aan met achtertuinen tot wel 16 meter diep! Ideaal om meerdere functies in je tuin te creëren en optimaal te genieten van de ruimte die de tuin je biedt. Met zoveel ruimte hoef je niet meer te kiezen tussen een loungehoek of een riante eettafel met buitenkeuken. In deze tuinen is genoeg ruimte om beide te creëren. En dan is er ook nog ruimte over voor een trampoline of schommel!

image alt

Aan de vijver!

In de Vijverwoningen woon je bijzonder mooi, ruim én luxe. Alle woningen beschikken over een voortuin gelegen aan de vijver. Deze vijver is straks dé centrale plek om buurtgenoten te ontmoeten en de plek om te ontspannen. Als ouder houd je vanuit je voortuin een oogje in het zeil terwijl de kinderen hier heerlijk aan het spelen zijn op één van de speeleilanden in de vijver! 

In Vijverpark wordt aangenaam en sfeervol wonen gecombineerd met duurzaam wonen: voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én lagere energiekosten. De woningen worden gasloos en extra duurzaam uitgevoerd, met EPC=0! (Energie Prestatie Coëfficiënt).

 

  Wonen aan de vijver!
  Historisch Haarlem