Hoe zou jij jouw woning inrichten?

13 juni '22

Eerder namen we jou al mee naar fase 8 van Vijverpark. Je kon de woningen van buiten bekijken en stiekem al wegdromen in jouw toekomstige straat. Maar je bent vast ook benieuwd hoe deze woningen er van binnen uit gaan zien. Om je daarvan een beeld te geven, hebben we 4 interieurbeelden gemaakt. Hoe zou jij jouw woning inrichten?

Bekijk de woningen van fase 8
image alt

Een unieke woning in Vijverpark

In fase 8 vind je deze semi-vrijstaande geschakelde woning. Deze woning is uniek binnen Vijverpark, want er wordt er maar één van gebouwd. Deze woning ligt op een mooie, rustige plek in Vijverpark. 
Sla de deuren naar de tuin open, nodig je familie of vrienden uit voor een gezellige barbecue. Deze woning is ruim opgezet met een grote woonkamer die in verbinding staat met de keuken. Rust en ruimte zijn de sleutelwoorden voor deze woning. 
Heb jij altijd al willen wonen in Vijverpark op fietsafstand van het centrum van Haarlem? Kom dan binnen en maak kennis met de woonbeleving van deze geschakelde vrijstaande woning.

image alt

Wonen op de hoek van de rij

Hier woon je in Haarlem, op fietsafstand van het centrum in een rustig, autoluwe en kindvriendelijk nieuwbouwwijkje met (speel)vijver. Een ideale omgeving voor kinderen om op te groeien. 

De hoekwoning van fase 8 is, net als de eindwoning van de rij, uitgerust met een uitbouw aan de zijkant. Dit is de perfecte plek voor die fijne eettafel die je op het oog had. Lekker lang ontbijten of borrelen behoort tot de mogelijkheid. Misschien wel met je toekomstige buren. De woonkamer is royaal en licht, onder andere door de zij-ramen, en je loopt zo de tuin in.  

Is dit jouw favoriet? 

image alt

Wonen aan een rustige laan in Vijverpark

Kom binnen in deze Laanwoning. Wordt dit jouw nieuwe thuis? De Laanwoningen bevinden zich in een rij van 11 woningen aan een rustige laan in Vijverpark, heel dicht bij de vijver. Een ideale woning voor (jonge) gezinnen. Het open karakter van deze royale woning zorgt ervoor dat je altijd in contact staat met jouw familieleden en gasten. Je hebt veel ruimte, licht en een heerlijke tuin waar de kinderen kunnen spelen. Als een vakantiepark waar je permanent woont. 

image alt

De tweekappers van fase 8

De twee charmante 2-onder-1-kap woningen van deze fase van Vijverpark mogen er zeker zijn! Deze unieke woningen liggen aan de rand van het plan op een mooie, rustige plek in Vijverpark. Kom binnen en maak kennis met de woonbeleving van deze 2-onder-1-kap woningen.

Wat een ruimte en licht. De brede woonkamer nodigt jou uit om lekker te ontspannen. Of juist om gasten in te ontvangen. Deze ruimte staat in verbinding met de keuken. Je verliest elkaar (bijna) nooit uit het oog. 

Heb je de heerlijke tuin al gezien? Jouw groene oase ligt er uitnodigend bij. Deze 2-onder-1-kapwoningen bieden een plek voor iedereen. Hoe ga je hem inrichten? 

Fase binnenkort in verkoop

De voorbereidingen van de verkoop van fase 8 gaan voorspoedig. De verwachting is dat wij voordat de meesten op zomervakantie gaan in verkoop gaan. Schrijf je in voor het project en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken. 

  Wonen in Haarlem?
  Bekijk de woningen