Kom binnen in fase 9

8 maart '23

Hoe de karakteristieke laan- en vijverwoningen in Vijverpark fase 9 in Haarlem er aan de buitenkant uit komen te zien, kon je al eerder op de website bekijken. Nu zijn ook de interieur impressies gereed, waardoor je een goed beeld krijgen hoe je de woning zou kunnen inrichten. Kom je even binnen?

image alt

De kwaliteit van Vijverpark

Kies jij straks voor uitzicht over de rustieke vijver of wonen aan een groene laan? Ga je voor een kookeiland of speelhoek voor de kinderen? Waar je ook voor kiest, je hebt in de woningen van Vijverpark fase 9 genoeg ruimte om je hart achterna te gaan! 

De interieurbeelden van de rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen in deze fase zijn gereed. Op de pagina woningen zie je de beelden terug per type. Neem een kijkje hoe de mogelijke inrichting van jouw droomwoning eruit kan komen te zien. Is het jouw smaak of maak jij andere keuzes bij de inrichting? Bekijk het nu via onderstaande button.

Naar de woningen
image alt

Unieke tweekapper

Van de 8 tweekappers type laanwoning is er een die nog nét dat beetje extra heeft. Bouwnummer 15 is namelijk de kers op de taart bij de tweekappers. Door de standaard zij-uitbouw ontstaat er een royale living in een c-vorm. De woonkamer staat in een open verbinding met de keuken en heeft grote raampartijen. Daardoor voelt het niet alleen heel ruim, maar dat is het ook echt. In het interieurbeeld is er voor gekozen om de keuken te verplaatsen richting de openslaande deuren naar de achtertuin. Zo maak je verbinding met het buiten leven. Standaard zit de keuken aan de voorkant, dat maakt de woonkamer weer extra groot. Zo zie je maar, hier zijn alle mogelijkheden aanwezig om van deze woning jouw droomwoning te maken. 

Benieuwd naar de ontwikkelingen? Bekijk de planning
Interieurbeelden bekijken? Naar de woningen