Bekijk de volgende fase van Vijverpark

17 maart '22

Fase 8 wordt de volgende fase van Vijverpark. Inmiddels zijn de voorbereidingen van deze fase gestart. We laten je graag kennis maken met dit nieuwe stukje Vijverpark. We zijn voornemens om deze woningen medio 2022 in verkoop te brengen. Wordt dit jouw toekomstige huis?

Bekijk het woningaanbod

Wonen in Haarlem

Wonen in Vijverpark, is wonen in Haarlem. Wonen op fietsafstand van het centrum in een rustig, autoluwe en kindvriendelijk nieuwbouwwijkje met (speel)vijver. In dit gedeelte van de wijk komen moderne en duurzame woningen, met tuin. 

image alt

Laanwoningen

De laanwoningen staan aan een statige en rustige laan in Vijverpark, dicht bij de vijver waaraan de wijk zijn naam dankt. De woningen staan in een rij van 11 woningen waarvan twee hoekwoningen standaard met een grote zij-uitbouw worden gebouwd.

De laanwoningen hebben een oppervlakte variërend tussen circa 130 en 140 m2.  Alle hoekwoningen hebben 3 slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping. Op de zolder is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, thuiswerkplek of hobbyruimte.

image alt

Twee-kapper en geschakelde vrijstaande woning

De twee charmante 2-onder-1-kap woningen van deze fase van Vijverpark mogen er zeker zijn! Deze unieke woningen liggen aan de rand van het plan op een mooie, rustige plek in Vijverpark. Duurzaamheid is uitermate belangrijk en dat zie je bijvoorbeeld terug in de zonnepanelen, de warmtepomp en isolatie. Altijd al een garage gewild? De twee-kappers hebben er een.

De twee-kappers hebben een oppervlakte variërend tussen circa 160 en 170 m2.

Geschakelde vrijstaande woning

In fase 8 vind je deze unieke, semi-vrijstaande geschakelde woning. Deze woning is uniek binnen Vijverpark en ligt op een mooie, rustige plek in Vijverpark. Daarnaast is deze duurzame woning standaard uitgevoerd met garage en heeft een heerlijke tuin. 

De geschakelde vrijstaande woning heeft een oppervlakte van circa 170 m2.

Bekijk het aanbod Benieuwd naar de woningen
Bekijk de locatie Wil jij wonen in Haarlem?