Kopers fase 7 heffen het glas met toekomstige buren

20 januari '23

Het glas is geheven en de toekomstige buren zijn ontmoet. De volgende stap is genomen voor kopers van fase 7 in Vijverpark. Hun huis wordt momenteel gebouwd en de oplevering komt steeds meer in zicht.  

image alt

Speeches en champagne

Woensdag 18 januari was voor de toekomstige bewoners van de 31 eengezinswoningen van fase 7 een spannende dag. Tijdens een feestelijke bijeenkomst, met speeches van wethouder Floor Roduner, de Ontwikkelingsmaatschappij 023 C.V. en aannemer Slokker Bouwgroep, konden de kopers hun buren ontmoeten en samen proosten op een mooie toekomst in deze Haarlemse wijk. De opkomst van zeer goed wat het enthousiasme van de kopers liet zien.

De woningen gingen in september 2021 in verkoop en zijn allemaal verkocht. De bouw van deze huizen startte medio 2022 en loopt voorspoedig. Het is nog even wachten tot de kopers de sleutel krijgen. Uiteraard houden we jou via de website op de hoogte.    

Nieuwe fase in 2023

Wil jij ook in Vijverpark wonen? Meld je aan als reservekandidaat voor een woning in fase 8 of schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Nieuwe fase

Medio 2023 staat de volgende fase van Vijverpark gepland. Binnenkort volgt daarover meer informatie. Als je al aangemeld staat voor de nieuwsbrief van Vijverpark, ontvang je automatisch bericht. Nog geen nieuwsbrieven ontvangen? Laat je gegevens achter onderaan deze pagina en zorg dat je niks mist van de nieuwe ontwikkelingen!

Vragen? Neem contact op
Op de reservelijst? Naar de woningen