Laan- vs Vijverwoning: waar ga jij voor?

29 april '23

Ga jij straks voor een Laanwoning, of gaat jouw hart juist sneller kloppen van een Vijverwoning? Soms is dat nog geen gemakkelijke keuze. Om wat van deze keuzestress weg te nemen, zetten wij beide woningtypen eens naast elkaar. Zo blijven er op je wensenlijst straks alleen jouw meest gewilde woningen staan en ga je nóg beter voorbereid richting de start verkoop van Vijverpark fase 9.

image alt

De Laanwoning uitgelicht

Allereerst de highlights van de Laanwoningen in Vijverpark Fase 9. Deze 7 tussen- en 2 hoekwoningen hebben allemaal 3 slaapkamers. Net als de Vijverwoningen overigens. Wel zijn deze 9 Laanwoningen iets kleiner dan de Vijverwoningen. Maar met een royale woonoppervlakte van circa 120 tot 135 m2 nog steeds lekker ruim!

En ben je een echt buitenmens? Met een goed boek in het zonnetje, avondvullende BBQ-etentjes of je eigen groente verbouwen in een moestuintje?  Misschien heeft de Laanwoning dan wel jouw voorkeur omdat de tuinen op het oosten net iets groter zijn. De grootste tuin heeft de Hoek-Laanwoning met bouwnummer 30. Maar liefst circa 93 m2! In combinatie met de zij-uitbouw is dit echt de parel van de Laanwoningen.

image alt

In the spotlight: de Vijverwoning

En dan zetten we nu nog even de Vijverwoningen in the spotlight. Deze 7 woningen hebben net als de Laanwoningen een eigen parkeerplek op het binnenterrein en een tuin op het oosten. De Vijverwoninge zijn zowel breder als dieper dan de Laanwoningen, waardoor hun woonoppervlakte van circa 130 tot 155 m2, nog groter zijn dan de Laanwoningen. En ja, de naam doet het al vermoeden, de Vijverwoningen kijken allemaal uit op de blikvanger en het centrale punt van Vijverpark: de prachtige vijver!

Maak het je gemakkelijk(er)

We kunnen ons voorstellen dat het geen gemakkelijke keuze is tussen beide geweldige woningtypen. Om deze woningen helemaal goed met elkaar te kunnen vergelijken, kun je je zoektocht naar jouw droomhuis makkelijker maken met de woningvergelijker.

Heb jij jouw favoriete woning(en) gevonden? Klik dan op het hartje bij het betreffende bouwnummer en voeg deze woning(en) toe aan je wensenlijst. Je kunt dan ook nog eens op de interactieve situatiekaart zien waar al jouw favorieten ten opzichte van elkaar liggen. Handig! Zo ben je optimaal voorbereid als de verkoop start. En last but not least, je ziet in 1 oogopslag hoeveel andere 'likes' jouw favorieten hebben.

Open de woningvergelijker

Op naar de start verkoop

Naar verwachting gaan we in mei 2023 in verkoop met de woningen van Vijverpark fase 9. Nog een laatste tip: Heb jij al een financiële check laten uitvoeren door je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker? Als er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we namelijk of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken!

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Welke woningen komen er nog meer? Bekijk het hele woningaanbod