Jouw laatste kans in Vijverpark

26 september '23

Zo'n 8 jaar na de start van Vijverpark fase 1 is het nu tijd voor de allerlaatste fase in deze nieuwbouwwijk. In Vijverpark fase 10 komen 8 fraaie Laanwoningen. Naar verwachting gaan deze woningen dit jaar nog in verkoop. Dit is jouw laatste kans op een droomwoning in Vijverpark!

image alt

Uitzicht over het water

In Vijverpark fase 10 komen de laatste Laanwoningen in een rijtje van 8. De 2 hoekwoningen genieten van extra ruimte op de begane grond dankzij de standaard uitbouw. En bij de tussenwoningen valt bouwnummer 40 op vanwege de extra verdieping, waardoor er maar liefst 6 slaapkamers mogelijk zijn!

Een overzicht van de voordelen van fase 10:

  • Vanaf circa 124 m2 woonoppervlakte
  • Diepe achtertuinen van circa 11 en 14 meter diep
  • Dubbele openslaande deuren richting de tuin
  • Zeer zuinig energielabel van A+++
  • Vloerverwarming en bodemwarmtepomp aanwezig

De komende periode is er steeds meer informatie over Vijverpark fase 10 bekend. De eerste informatie van de woningtypes staat nu op de pagina woningen. Heb jij interesse en wil je op de hoogte blijven van deze woningen? Abonneer je op de nieuwsbrief van deze fase door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype. Wij houden je op de hoogte, zodra er nieuwe informatie is. 

Naar woningen

Planning fase 10

Zoals aangegeven zal er de komende periode steeds meer informatie beschikbaar komen over Vijverpark fase 10. Denk daarbij aan de individuele bouwnummers, de plattegronden, de definitieve prijzen en de datum dat de verkoop start. De voorlopige planning is dat de woningen in 2023 nog in verkoop gaan. Vervolgens is de start van de bouw afhankelijk van een aantal variabelen, waaronder de verkoopsnelheid. De prognose is dat de bouw in 2024 start. De bouwtijd is dan ruim een jaar. Dit is onder voorbehoud.

Benieuwd naar Haarlem? Bekijk de locatie
Nieuwbouwwoning kopen? Lees meer over hoe je dat doet